Menu
Jouw Winkelwagen

Houten banken

Hoog Chinees houten bankje

Wil jij graag een Chinees houten bankje in jouw tuin met een hoog frame? Bij Bibi’s Lifestyle koop je diverse bankjes voor in de tuin. Ze zijn gemaakt van verschillende soorten hout en hebben verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie multifunctionele oude houten kist voor in jouw tuin. Berg je tuinkussens of andere spullen hierin op of ga op de kist zitten! Als je een liever een hoog Chinees houten bankje wilt neerzetten tussen jouw bloemen, is dat ook mogelijk!


Een Chinees houten bankje met hoog frame kopen

Een Chinees bankje past in iedere tuin. Dit zijn simpele bankjes die gemaakt zijn van hout en die je kunt gebruiken om decoratie op te zetten, maar ook om gewoon even op te gaan zitten. Zet het bankje tussen jouw mooiste planten en je hebt het idee dat je middenin de natuur bent, terwijl je gewoon in jouw eigen tuin zit! In onze webshop vind je een hoog Chinees houten bankje dat prachtig is afgewerkt. Het is een traditioneel bankje, zoals je ze in China ook ziet, en is echt een topper voor in de tuin! Plaats er een mooie, houten Nepalese kruik naast of leg er een mooie vacht overheen. Jouw favoriete hoekje is meteen helemaal compleet!


Plaats een bankje in jouw tuin

Heb jij nog een lege hoek in jouw tuin en wil je daar graag iets in plaatsen? Kies dan nu voor een hoog, Chinees houten bankje. Dit is de decoratie in jouw tuin die je mist! Bovendien is het bankje ook nog erg functioneel, want nu kun je ook gaan zitten in dat hoekje. Kies voor extra decoratie in jouw hoek voor een mooi bijzettafeltje en plaats er onze buitenkaarsen in blik op. Jouw tuin komt helemaal tot bloei met een hoog Chinees houten bankje. Bestel deze nu in onze webshop! Kijk voor leuke aanbiedingen ook eens naar onze sale. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via het contactformulier of door te bellen naar 0591-239269 of te e-mailen naar info@bibislifestyle.nl.

 

Model: Chinees houten bankje
Chinees houten bankje, dit prachtige houten bankje is gemaakt van oud hout.Erg leuk om er een mooie plaid of vacht overheen te leggen.Afmeting: 138 cm x 17 cm x 52 cm...
€159,95
Excl. BTW:€132,19
Model: Rond houten krukje
Ze  blijven leuk, maar vooral handig.Rond oud houten krukje.Afmeting : Hoogte 45 cm x Doorsnede 40 cm...
€44,00
Excl. BTW:€36,36
Model: Oude houten kist
Deze prachtige oude houten kist is leuk om je tv of radio op te zetten.Of natuurlijk gewoon handig,om het  speelgoed van de kinderen er in op te ruimen.Afmeting: Lente 1.23 cm x Breed 30 cm X Hoogte 49 cm...
€265,00
Excl. BTW:€219,01
Model: Smal houten bankje
Smal houten bankje.Deze bankjes zijn hand gemaakt.Afmeting: 155 cm x 15 cm 52 cm...
€124,99
Excl. BTW:€103,30
Model: Oude houten vijzel / kruk
Mooie oude houten vijzel in een sobere kleur.Zeg nu zelf erg leuk om te gebruiken in de tuin en straks weer mee naar binnen met een mooi windlicht van Puur Wonen er op.Die uiteraard ook verkrijgbaar zijn in de webshop, maar met een mooie stoere wortelkrans er op  staat het ook erg gaaf.Afmeting..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5