Menu
Jouw Winkelwagen

Vachten

Gotland schapenvacht Gotland schapenvacht
Uitverkocht
Model: Gotland schapenvacht
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap is kort geschoren.De vacht  van de Gotlandschaap is uniek door zijn prachtige zijde zachte lange of kort geschoren krullen in de mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken ,in een stoer maar vooral ook landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Model: Gotland schapenvacht langhaar
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap, en heeft mooie lange zachte krullen.De vacht van de Gotland is uniek door zijn prachtige zijde zachte korte of lange krullen, in mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook een landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Model: IJslandse schapenvacht
Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook landelijke interieur.Erg leuk over je hocker of stoel, en natuurlijk straks mee naar buiten op je tuinbank.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol klitten zitten er een kam sevice ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
IJslandse schapenvachten grijs IJslandse schapenvachten grijs
Uitverkocht
Model: IJslandse schapenvacht grijs
IJslandse schapenvacht staat bekend om zijn mooie  lange zachte haren.De kleuren zijn zo prachtig ,dat je haast denkt dat ze geverfd zijn.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer ,maar ook vooral in een landelijke interieur.Erg leuk over je hocker of stoel.Onze vachten zijn voor..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Model: Schapenvacht krukje
Prachtig houten schapenvacht krukje.Afmeting : Hoogte 50 cm x Doorsnede 30 cm...
€119,95
Excl. BTW:€99,13
Model: Schapenvacht krukje IJslands
Hoe stoer is deze! Schapenvachtje krukje van een IJslandse vacht met berkenpoot.Afmeting : Hoogte 50 cm x  Doorsnede 35 cm...
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Model: Schapenvachtje zwart
leuk vierkant schapenvachtje zwart.Dit prachtige schapenvachtje is erg leuk om over een bank of hocker te leggen.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook in een landelijk interieur.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol ..
€34,95
Excl. BTW:€28,89
Model: Texels schapenvacht gemêleerd
Mooi wit /grijs gemêleerd Texels schapenvacht, deze vacht heeft een beetje een beige/gele gloed.Dit mooie vacht is erg leuk om over een bank of hocker te leggen.Of natuurlijk straks weer buiten in je hangstoel.Onze vachten zijn voorzien van een stempel , dat houd in dat als de vachten dof of vol kli..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8