Menu
Jouw Winkelwagen

Vachten

Model: Alpaca plaid donker grijs
Heerlijke warme donker grijze  Alpaca plaid.De samenstelling van deze prachtige  Alpaca plaid bestaat uit 55% alpacawol 30% normale wol  en 15% synthetisch. Door deze samenstelling slijt en pluist de plaid minder snel.Afmeting : 200x 150 cm.Nu lekker warm op de bank, maar straks ..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Model: Gotland schapenvacht langhaar
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap, en heeft mooie lange zachte krullen.De vacht van de Gotland is uniek door zijn prachtige zijde zachte korte of lange krullen, in mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook een landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Model: Gotland schapenvacht
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap is kort geschoren.De vacht  van de Gotlandschaap is uniek door zijn prachtige zijde zachte lange of kort geschoren krullen in de mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken ,in een stoer maar vooral ook landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Model: IJslandse schapenvacht
Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook landelijke interieur.Erg leuk over je hocker of stoel, en natuurlijk straks mee naar buiten op je tuinbank.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol klitten zitten er een kam sevice ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
IJslandse schapenvachten
Uitverkocht
Model: IJslandse schapenvacht 1
 IJslandse schapenvacht is staat bekent om zijn mooie lange zachte haren.De kleuren zijn zo prachtig grijs dat je haast denkt dat ze geverfd zijn.Dit prachtige vacht maakt je bank helemaal af!Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol klitten zitten er..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
IJslandse schapenvachten IJslandse schapenvachten
Uitverkocht
Model: IJslandse schapenvacht
IJslandse schapenvacht staat bekent om zijn mooie lange zachte haren.De kleuren zijn zo prachtig grijs dat je haast denkt dat ze geverfd zijn.Dit mooie vacht wil je toch op je bank!Onze vachten zijn voorzien van een stempel , dat houd in dat als de vachten dof of vol klitten zitten er een kam servic..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Model: IJslandse schapenvacht grijs
IJslandse schapenvacht staat bekend om zijn mooie  lange zachte haren.De kleuren zijn zo prachtig ,dat je haast denkt dat ze geverfd zijn.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer ,maar ook vooral in een landelijke interieur.Erg leuk over je hocker of stoel.Onze vachten zijn voor..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Model: Schapenvacht krukje
Prachtig houten schapenvacht krukje.Afmeting : Hoogte 50 cm x 30 cm...
€119,95
Excl. BTW:€99,13
Schapenvachtje grijs /wit Schapenvachtje grijs /wit
Uitverkocht
Model: Schapenvachtje grijs / wit
Leuk vierkant schapenvachtje grijs/wit.Dit  prachtige schapenvachtje is erg leuk om over een bank of hocker te leggen.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer maar vooral ook landelijk interieur.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vo..
€34,95
Excl. BTW:€28,89
Model: Schapenvacht krukje IJslands
Hoe stoer is deze! Schapenvachtje krukje van een IJslandse vacht met berkenpoot.Afmeting : Hoogte 50 cm x 35 cm...
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Model: Schapenvachtje zwart
leuk vierkant schapenvachtje zwart.Dit prachtige schapenvachtje is erg leuk om over een bank of hocker te leggen.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook in een landelijk interieur.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol ..
€34,95
Excl. BTW:€28,89
Schapenvachtje zwart / grijs Schapenvachtje zwart / grijs
Uitverkocht
Model: Schapenvachtje zwart / grijs
Leuk vierkant schapenvachtje zwart / grijs.Dit prachtige schapenvachtje is erg leuk om over een bank of over een hocker te leggen.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken, in een stoer maar vooral ook landelijk interieur.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten d..
€34,95
Excl. BTW:€28,89
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14