Menu
Jouw Winkelwagen

Vachten

Gotland schapenvacht Gotland schapenvacht
Uitverkocht
Model: Gotland schapenvacht
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap is kort geschoren.De vacht  van de Gotlandschaap is uniek door zijn prachtige zijde zachte lange of kort geschoren krullen in de mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken ,in een stoer maar vooral ook landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Gotland schapenvacht Gotland schapenvacht
Uitverkocht
Model: Gotland schapenvacht langhaar
Deze prachtige vacht is van de Gotland schaap, en heeft mooie lange zachte krullen.De vacht van de Gotland is uniek door zijn prachtige zijde zachte korte of lange krullen, in mooie natuurlijke grijstinten.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook een landelijk interi..
€130,00
Excl. BTW:€107,44
Model: IJslandse schapenvacht
Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook landelijke interieur.Erg leuk over je hocker of stoel, en natuurlijk straks mee naar buiten op je tuinbank.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol klitten zitten er een kam sevice ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Schapenvacht krukje Schapenvacht krukje
-42 %
Model: Schapenvacht krukje
Prachtig houten schapenvacht krukje.Afmeting : Hoogte 50 cm x Doorsnede 30 cm...
€69,95 €119,95
Excl. BTW:€57,81
Schapenvachtje krukje IJslands Schapenvachtje krukje IJslands
-36 %
Model: Schapenvacht krukje IJslands
Hoe stoer is deze! Schapenvachtje krukje van een IJslandse vacht met berkenpoot.Afmeting : Hoogte 50 cm x  Doorsnede 35 cm...
€89,95 €139,95
Excl. BTW:€74,34
Model: Schapenvachtje zwart
leuk vierkant schapenvachtje zwart.Dit prachtige schapenvachtje is erg leuk om over een bank of hocker te leggen.Schapenvachten zijn niet meer weg te denken in een stoer, maar vooral ook in een landelijk interieur.Onze vachten zijn voorzien van een stempel, dat houd in dat als de vachten dof of vol ..
€34,95
Excl. BTW:€28,89
Model: Texels schapenvacht gemêleerd
Een Texels schapenvacht is enorm zacht en geeft een knusse uitstraling aan je huis. De vachten geven een landelijke sfeer en zijn perfect te combineren met onze andere woonaccessoires. Ontdek nu onze hele webshop en bestel de accessoires die jouw huis helemaal afmaken. Je vindt de accessoires in..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7